Villa Picenum

BOEKINGSVOORWAARDEN (vanaf 2021)

 

Reserveringen

Om te reserveren dient het boekingsformulier ingevuld en ondertekent te worden, u geeft hiermee tevens aan akkoord te gaan met de boekingsvoorwaarden. Uw boeking is definitief zodra het boekingsformulier retour is ontvangen en tegelijkertijd een aanbetaling is voldaan van 30%. Het restant van het bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huur te worden betaald. Dit bedrag wordt verhoogd met een borg à € 350,- en de kosten van de eindschoonmaak à € 135,-. Een tussenschoonmaak met wissel van linnengoed bij een verblijf van bijvoorbeeld twee weken is in overleg mogelijk tegen betaling van € 62,50. Bij een boeking minder dan 6 weken voor aankomst dient de hele reissom in een keer betaald te worden. De borg wordt binnen 14 dagen na beëindiging van de boekingsperiode gerestitueerd na aftrek van eventueel door u veroorzaakte schade. Bij niet tijdige betaling bent U in verzuim. U wordt daar schriftelijk op gewezen en heeft dan alsnog de mogelijkheid het nog verschuldigde bedrag binnen 3 werkdagen te voldoen. Indien betaling ook dan uitblijft, wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim. De verhuurder heeft het recht om de daarvoor verschuldigde annuleringskosten in rekening te brengen. In dat geval worden de reeds betaalde gelden met de annuleringsgelden verrekend.

 

Annuleringsvoorwaarden

Ons advies is een annulerings- of reisverzekering af te sluiten.

– U betaalt bij annulering tot 6 weken voor de dag van aankomst: 50% van de reis- en/of huursom.

– U betaalt bij annulering van 6 weken voor aankomst tot de dag van aankomst: 100% van de reis- en/of huursom.

 

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u de woning vanaf 16:00 uur betrekken. Men wordt geacht tussen 16:00 en 19:00 te arriveren. Op de dag van vertrek dient u de woning om 10:00 uur te verlaten. Elke wijziging van de datum en het uur van aankomst moet gemeld worden aan de verhuurder. In geval van onvoorziene vertragingen, de dag van aankomst, wordt de huurder geacht de verhuurder in te lichten tussen 16:00 uur en 20:00 uur – tel. 0031627870257. Indien de vertraging niet tijdig werd gemeld, kan de verhuurder geenszins aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen.

 

Aantal personen

Een reservering is geldig voor het aantal personen vermeld op de reserveringsbevestiging. Het is niet toegestaan de accommodatie te bewonen of te gebruiken met meer dan zes volwassenen. De verhuurder mag extra personen weigeren of tegen betaling toelaten.

 

Bed- en bad-linnen: Deze is bij de huursom inbegrepen. Zwembad en/of strandhanddoeken dient de huurder zelf mee te nemen.

 

Gebruik algemeen

 

Schoonmaak

 

Kinderbed/stoel

Wanneer een kinderbedje/stoeltje gewenst is, kan dit aangevraagd worden. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn, na overleg met de verhuurder, eventueel toegestaan. Het meebrengen van huisdieren is alleen toegestaan bij uitdrukkelijke vermelding op uw reserveringsbevestiging.

 

Aansprakelijkheid/ klachten/ schade

 

Zwembad

Wanneer het weer het toelaat is het zwembad open vanaf 15 mei, het zwembad sluit op 15 september. Mocht het open zijn van het zwembad buiten deze periode, voor u van groot belang zijn, informeert u dan tijdens de boeking.

 

Overlast

Insecten kunnen zeer hinderlijk zijn. De accommodaties zijn landelijk gelegen en omgeven door wijn- /olijfgaarden en boerderijen, landbouwwerktuigen worden van tijd tot tijd gebruikt.

 

Toeristenbelasting

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte toeristenbelasting. Vooralsnog wordt deze niet geheven door Loro Piceno.