Villa Picenum

Moderne gemakken gecombineerd
met authentiek Italië

ONTDEK VILLA PICENUM

De villa is opgeleverd in 2020 en onder architectuur ontworpen. De dubbele villa bestaat uit een gedeelte van de eigenaar en een 6-persoonsgedeelte voor de verhuur en heeft alle privacy zoals een eigen ingang en een eigen terras grenzend aan een heerlijke tuin. Het huis biedt genoeg privacy doordat het een eigen oprijlaan heeft en geheel vrijstaand is. Vanuit de woonkamer is er een schitterend panoramisch uitzicht, ook vanaf het dakterras aangrenzend aan de masterbedroom.

INFORMATIE OVER DE INDELING

Begane grond
De ruime woonkamer met luxe keuken heeft onder andere een inductiekookplaat, koel- en vriescombinatie, vaatwasser en oven.  Op de begane grond is een toilet en een ruimte met een wasmachine. Het huis heeft een groot overdekt terras met een ruime aangrenzende tuin. Er is gratis WiFi beschikbaar en een TV met chromecast. Om de temperatuur aangenaam te maken is er vloerkoeling in het hele huis, gecombineerd met een automatische airconditioning.

Klik op de plattegrond om de afbeelding te vergroten.  

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer (dubbele wastafel, douche en toilet) en een dakterras met schitterend uitzicht over het prachtige heuvellandschap met op de achtergrond de Sibillini bergen. Twee slaapkamers hebben een gedeelde badkamer (dubbele wastafel met douche) met een apart toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van luxe boxsprings en ramen met horren en luiken.

Het zwembad

Het zwembad van 10 x 4 meter is begin 2022 in gebruik genomen en heeft een zoutwatersysteem. Hiervoor is slechts een minimale hoeveelheid zout nodig wat voor onze tast niet waarneembaar is. Deze manier van reinigen is zachter voor de huid en beter geschikt voor mensen met gezondheidsklachten. Het zwembad wordt wekelijks gereinigd en gecontroleerd. Ligbedden zijn voldoende aanwezig.

Eetkamer
Master bathroom
DSC_0628

Aan de buitenkant is een “Marchigiaanse” uitstraling gegeven door het gebruik van meer dan 100 jaar oude stenen en houten balken uit de regio. Het interieur heeft een hedendaagse moderne uitstraling, waardoor er mooie contrasten tussen deze twee stijlen samenkomen. Het huis heeft de naam ‘Villa Picenum’ gekregen. De naam Picenum is gekozen omdat dit al lang voor de Romeinse tijd de naam van deze streek in de zuidelijke Marken en noordelijke Abruzzen was.